Menu
SAŁATKI
- Sałatka z pieczonym burakiem, musem ziołowym i salsą verde 19 zł
- Sałatka cesarska 19 zł
PRZYSTAWKI
- Tatar z polędwicy wołowej z cebulką i jajkiem 29 zł
- Krewetki Scampi z sosem czosnkowym 33 zł
ZUPY
- Zupa dnia 8 zł
- Rosół domowy z makaronem 9 zł
- Żurek staropolski w chlebie 14 zł
MAKARONY I PIEROGI
- Makaron tagliatelle z polędwiczką wieprzową i ragout z grzybów leśnych 26 zł
- Pierogi ruskie okraszone złocistą cebulką 18 zł
- Zapiekane Pierogi Babuni /z mięsem/ 25 zł
DANIA GŁÓWNE
- Pstrąg pieczony z ziołami i cytrusami z domowymi frytkami i sałatką z jesiennych warzyw 35 zł
- Kurczak w orzechach włoskich z kozim serem, sosem maślano-cytrynowym, bukietem sałat i rozetką ziemniaczaną 32 zł
- Pierś z kaczki confit z sosem pieczeniowym, pyzami i modrą kapustą 35 zł
- Żeberka duszone z cebulką z ziemniakami z pieca i sosem BQ 35 zł
KOLACJA
- Talerz rozmaitości 31 zł
- Grillowana tortilla z kurczakiem i warzywami 19 zł
DESERY
- Deser Vivaldi - lody z owocami i bitą śmietaną 18 zł
- Lody waniliowe z gorącymi malinami 18 zł
- Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi i bitą śmietaną 15 zł